Over ons

Onderhoud Van Lingen Metselwerken

Al 20 jaar Van Lingen Metselwerken

Van Lingen Metselwerken is sinds 1999 de specialist in metselwerken, lijmwerken en voegwerken in de bouw en hierdoor onmisbaar bij uw volgende project, verbouwing of renovatie. Gerenommeerd bedrijf voor ambachtelijk vakwerk in het noorden van het land, maar zeker ook daarbuiten!

Specialist in metselwerken

Op zoek naar een vakkundig metselbedrijf? Met Van Lingen Metselwerken staat uw project snel en met oog voor detail in de stenen. Ervaren in het werken op grote bouwplaatsen tot een particuliere kleine metselklus. Wij passen ons aan en denken mee voor het beste resultaat. Zowel voor het oog als voor het kostenplaatje.

Specialist in lijmwerken

Van Lingen Metselwerken is naast metselwerken ook al 20 jaar ervaren in het verlijmen van kalkzandblokken. Wij laten hierbij onze lijm-ambacht graag zowel aan bedrijven als particulieren zien!

Specialist in voegwerken

Kwalitatief hoogstaand voegwerk is een (onmisbare) toegevoegde waarde voor de uitstraling van een bouwwerk, groot of klein. Met ons specialisme voorkomen we daarnaast ook vochtproblemen wat bij gevelrenovatie zeker van belang is.

Kennismaken?

Neem contact met ons op voor een (online) kennismakingsgesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.